Nieuws

Gepubliceerd op 15-12-2022

Op dit moment is de Dutch Grading Company (DGC) nog in volle oprichting. Naar verwachting kunnen we rond februari 2024 eindelijk starten met onze bedrijfsactiviteiten. Vanwege o.a. ontwerp-issues, het vinden van de geschikte huisvesting en personele problemen zijn onze plannen helaas enigzins vertraagd. Tegelijkertijd geeft dit ons wel de nodige tijd om bepaalde processen te perfectioneren naar onze wens. 

De Dutch Grading Company wil professionaliteit uitstralen vanaf dag 1 dat wij onze klanten bedienen. Simpelweg omdat wij de beste kwaliteit mogelijk willen leveren. Dit te realiseren vergt nu eenmaal veel tijd die wij hebben besloten te nemen ten gunste van u onze klant. Wanneer wij u dan eindelijk onze services kunnen aanbieden willen wij dat u 100% tevreden bent en enigzins verwonderd. 

Wij hopen dan ook dat u ons de tijd gunt de nodige voorbereidingen te treffen. Bedankt voor uw begrip en geduld en hopelijk mogen wij u tegen die tijd verwelkomen als VIP-gast! Tot dan nog heel even geduld dus....

Maak jouw eigen website met JouwWeb